היכונו לביאת הרוויו. העם צריך לסדר לעצמו את המוח בשביל זה
רידוםF
| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
DJ FREEDOM |
#61 | |||
|
וידאו מצונזר והבטחה דרמטית לספר בשלושה כרכים מבית הדפוס "פרידום כריכות"? זה היה טוב, זה היה רע, זה היה מצ'עמם, זה היה מדהים, זה היה מרגש, זה היה
מחריש...זה היה הכל ביחד, אבל זה פאקינג היה, וישאיר צלקות קלות בספרי ההסטוריה של האומן והסצינה המקומית
היכונו לביאת הרוויו. העם צריך לסדר לעצמו את המוח בשביל זה רידוםF ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
||||
|
|
||||
sh33p |
#62 | |||
|
אני הבן אדם האחרון שיתלהב ממינימל או מטכנו, אבל דווקא אתמול הכל התחבר לי בצורה מושלמת, מה שנקרא Everything was in the right place הכניסה - חלקה, לא היה ברור לי למה אנשים חיכו בתור?! באנו מהצד לסלקטורית ושאלנו אם אפשר להיכנס ותוך שנייה היינו בפנים. הקהל - היה נורמאלי לחלוטין, היה לי מוזר לראות את האומן בלי מאות ערסים ופרחות הסאונד - היה טוב, בלי באס מטורף ויצאתי בלי אוזניים מדממות. האווירה - מעולה, השעה 5 בבוקר, מועדון מלא, בחוץ מבול, בפנים חמים ונעים, האלכוהול זורם והגוף לא מפסיק לזוז. וריצ'י? - כמו ריצ'י, רק מלשמוע סטים שלו בשנה האחרונה ידעתי שאני הולך לשמוע טכנו ומינימל במינון גדול ואם כבר טכנו אז טכנו בדרך של ריצ'י - טראקטור עם 4 דקים, שתי יחידות xone1d, ביט משר, לופים והרבה שמח.
אולי אני לא הכי אובייקטיבי, בחיים לא הייתי בבלוק אז כל מה שנרשם פה זה תקף אך ורק לגבי האומן
** מה שכן, מגיעות לי שתי כאפות עצבניות שיצאתי מהאומן להפסקת שתייה בדיוק שהוא ניגן את Lee Curtis - smoking mirros **
Last Edited By: sh33p 10/30/09 19:58:29.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
addicted2groove |
#63 | |||
|
עדיין מתאושש!!! :] ריוויו בקרוב .....
ToMeR
|
||||
|
|
||||
DirtyAndRaw |
29.10 | #64 | ||
|
היה לילה מדהים.. לראות את האומן בחמש וחצי במצב שהוא היה
גרם לי לכמויות אושר שלא ניתפסות הסט של ריצ'י היה מעט מונוטוני ובלי שבירות מעניינות אבל עדיין היה מעולה יחסית למה שמייבאים פה בד"כ לדעתי אני ממש אסיר תודה לכל מי שהיה אחראי לזה שהאושייה הזו תגיע לארץ ומי יודע אולי אחרי לוצ'יאנו וריצ'י יגיע גם ריקארדו.. מתבקש מאד שמחתי לראות את כל החברים ועוד במצב רוח מחוייך ומאושר במיוחד כן ירבו לילות כאלה
Last Edited By: DirtyAndRaw 10/31/09 13:46:43.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
deepaa |
yes | #65 | ||
|
לדעתי מה שקיבלנו מריצי זאת חוויה טכנואדית טוטאלית
לכן אני מבין את החלקים בקהל שלא התחברו וחולק את האושר הגדול עם אלו שכן תודה וכבוד לכל הגורמים בהפקה המעולה הזו
Last Edited By: deepaa 10/31/09 22:37:29.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
paytonmil |
רי'צי אוהב את הלבנונים יותר?? | #66 | ||
|
http://www.facebook.com/event.php?eid=138232869908
קראתי שהוא ניגן שם 6 שעות בניגון ל3 וחצי אצלנו Richie Hawtin (official page) Thank you to
everyone in Beirut last night for making us feel welcome in your beautiful country and staying until the early hours of this morning on the dancefloor! And
for those who live here, please support this great new project in Beirut, Tawlet souk el tayeb, a restaurant supporting local cooks, produce and traditions
from a conscious and modern perspective.... Ps. It opens next week נראה כאילו הם לקחו אותנו קצת |
||||
|
|
||||
AddictedToBreaks |
#67 | |||
|
אני כנראה מעדיף את הטכנו היותר מלודי ודטרויטי. ועדיף במקומות כמו ברזילי...
|
||||
|
|
||||
Sc0rchio |
#68 | |||
|
אני מוכרח לציין, הרבה אנשים פה אומרים שזה היה טקנו טהור, אבל הסט של ריצ'י ממש לא היה 100% טקנו, שבו על הטראקליסט ביסודיות ותראו שלפחות 40 אחוז שם היה טק
האוס ע"ע כל הקטעים של
Madskillz Julien Chaptal Guido Schneider 2000 And One M.in Negru וכו' זה טק האוס לחלוטין. זה לא פלסטיקמן של 2000 עם הגרזנים... מה הפואנטה שלי? עזבו אתכם מסגנונות, הבנאדם בא, נתן מוזיקה טובה והרים את המועדון באוויר, עצם העובדה שתקטלגו את הסט שלו חד משמעית כטקנו לא תתן למסיבה סטטוס מיוחד יותר פשוט תהנו מהמוזיקה וממה שנשמע לכם טוב בלי להכנס לדקויות יותר מדי, זה המתכון הכי טוב. |
||||
|
|
||||
AlefDaled |
#69 | |||
|
You tried to access the address http://iu.yuku.com/forum/postreply/, which is currently unavailable. Please
make sure that the Web address (URL) is correctly spelled and punctuated, then try reloading the page.
מדהים שגם בפלטפורמה החדשה איבדתי פוסט שלם.. טקנו זה לא גרזנים, ופלסטיקמן גם רחוק מגרזנים תכלס למי שמכיר ת'דיסקוגרפיה, ודיפה אמר - חוויה טקנואידית וידוע שאין הטרקליסט מעיד על אופי הסט השאלה איך אתה מנגן את זה חוצמזה אישית הרבה פעמים אין הבדל בין טק-האוס לטקנו (אם הם באותו סגנון של טקנו, הרי אתה יכול להכניס לטקנו גם ווקאלז, דיסקו, פאנק וכו) פרט למהירות אנשים לא מחפשים לתת סטטוס לסט או למסיבה אלא דווקא מנסים להבין את המוזיקה דווקא כן מנסים להכנס לדקויות של המוזיקה וזה דבר טוב מאוד שלא היה כאן הרבה זמן דיג'יי שאנשים אשכרה ניסו להבין אותו זה נהדר ומבורך לא חושב שהוא הרים את האומן, למעשה הוא ממש לא כמעט בטוח שבברזילי זה היה יותר טוב ראיתי שם אנשים חופרים על דברים הרבה פחות מעניינים או מקפיצים מבחינה מוזיקלית שלא היו עוברים באומן גם ביום של שמש וכנל ההפך עניין שקשור למבנה של מועדון האומן לא בנוי למוזיקה שיש בה דקויות האומן לא בנוי לטקנו (שני דברים נפרדים ושונים) ריצ'י על עמדה מבוצרת, עם רחבה דו-מפלסית, במה עם פרוז'קטורים, תקרות בגובה 10 מטר, שנדלייר, בר ענק מאחוריו ואללה יש קטע כזה של המקום-הדיג'יי-האנשים שילוש כזה שהרבה פעמים מביא למסיבה מעולה אבל הכי כיף כשהוא מבין למסיבה סופנית יש כאן לא מעט אנשים שלא מתים על ארמין ולא יתכחשו לאנרגיות המטורפות שהיו באומן השנה כשהוא ניגן וגם גרבר לא בדיוק עושה מופע אורקולי עם פרוז'קטורים כמו טנגליה - אבל שוב, אנרגיות מטורפות בברזילי ולא חסר דוגמאות נוספות וזה נכתב ממקום שאני באמת אוהב נהנה ומכיר את 2 המועדונים, ואת הסגונות המוזיקליים השונים and that's the point i'm trying to make אני אישית מצאתי את עצמי מקפץ מול העמדה עם השיניים הדוקות על השפה התחתונה מרוב עונג אבל כשהסתובבתי אחורה לא בדיוק קלטתי מועדון באקסטזה מטורפת, גם לא מאנשים שהם שרופי-ריצ'י כשרים למהדרין nevertheless שמעתי מהרבה אנשים שזו הייתה מסיבה סופנית, שמעתי מהרבה אנשים שזו הייתה מסיבה מעולה-אבל-לא-סופנית, שמעתי גם כמה שהשתעממו ובצדק כי ריצ' היה קצת עצור יחסית היו חובבי-ריצ'י שנהנו פחות היו כאלה שזה לא הטעם שלהם שנהנו כנל לגבי חובבי-אומן וכאלה שמחבבים פחות יצא לי במקרה ובשליף הביטוי ההזוי "פרוגרסיב טקנו" ואני עומד מאחוריו, כי היה לי כיף לנסות ולפענח את המוזיקה, להבין אותה.. כי הרי ריצ'י אוהב להתחכם.. להבין את הסט.. להרגיש את הסט.. לקלוט את התמונה הגדולה והבנתי אותה ואמנם הפעם לא הצפתי את האומן בזרעי, נהנתי לשבור איברים בגופי, או נדבקתי לשנדלייר אבל התמונה הזו.. היא לא רעה בכלל |
||||
|
|
||||
AlefDaled |
עבעיכגסנבהנבסכ | #70 | ||
עוד במהלך המסיבה גיא הספיק לכתוב את הריוויו לפי התמונה - זה רק רבע מהתוצר הסופי שימו לב למאמץ על פניו בניגוד לוידאו הזה (רובכם מכירים)י Richie Hawtin WMC 2006 ולתמונה הזו מחמישי
הפעם ריצ'י לא היה ככ מטושטש אבל הוא כן אוהב להתעלל בקהל, אין מה לעשות Richie Hawtin & Adam Beyer @ Winter Miami Conference 2006 - Minus סתם סאדיסט שאוהב לשחק במיקסר
באמת נשכתי את השפתיים מרוב עונג
גיא המשיך במאמציו לייחצן את הפורום. עם פרצוף מושך כזה נגיד לא ?
ואם הסט לא משהו, ולא התלהבתם מהבלונד, וגם העיניים התכולות המדהימות האלה לא עושות את העבודה לפחות תתנחמו בחיוך הבריטי המנומס (וההורס) הזה
כל התמונות פרט לאחרונה באדיבות הרב לייבוביץ הגדול - ישר כוח !
|
||||
|
|
||||
DJ FREEDOM |
#71 | |||
|
ארז - כן רוויו לא רוויו....אני מחרים לך את המצלמה. לא היתה לי תמונה אחת נורמלית
? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
||||
|
|
||||
AlefDaled |
#72 | |||
|
ודאי שהיו - לא ראית איזה יפה ריצ'י יצא ?
כאמור התמונות לעיל באדיבות גיל אז תחרים לו |
||||
|
|
||||
Sc0rchio |
#73 | |||
|
לפרוטוקול ריצ'י הוא בכלל קנדי ולא בריטי
|
||||
|
|
||||
DiMaSsO |
#74 | |||
|
נולד בבריטניה
גדל וחי בקנדה ולפני כמה שנים עבר לברלין |
||||
|
|
||||
DJ FREEDOM |
תשמעו בדיחה - בריטי, קנדי וגרמני נכנסים לתסרוקת... | #75 | ||
|
מגוון הדעות בטרם הגעתו של ריצ'י הוטין לארץ דמו במקצת למפגש בין חבורת חוליגנים חברי "שלום עכשיו" לבין חבורת חוליגנים חברי
"העמותה להגנה על קיפודי הבר". מול כל גורם מתסיס קיצוני, שהיה מוכן להשבע שזהו ארוע השנה, השנה שעברה והשנה הבאה, קם פושטק שצעק בקול "היכונו
להתפוצצות הבועה". בדומה למפגש חוליגנים שכזה כל הצדדים מצאו את עצמם נפגשים בשדה הקרב, משתוללים והולכים הביתה בבוקר עם חיוך ענקי אחרי שעשו שלום עולמי. חבורת
"חרגול הפקות", שגם הביאו לנו את לוצ'יאנו, כיוונו לירח, גירדו את האטמוספירה, אבל זיכו את העיר תל-אביב ואת סניף האומן שבה לארוע שלא נראה בו זמן רב
כבר בדרך החתחתים הרגילה מהרכב למועדון ניתן היה להרגיש שמשהו השתנה במבנה הדמוגרפי הסטנדרטי. נכון, עדיין ניתן היה להבחין במספר פריטים מענינים
שנעלמו בדרך פלא ממספר כלובים בספארי, אבל כמות הטיפוסים החיוביים שגדשה את החניה הסגרירית הפתיעה אותי לטובה. את המוזיקה המזרחית וצבירי הבלונים החליפה מוזיקה
אלקטרונית וכמות נכבדה ביותר של חברי וחברות פורום, נספחים ונספחות, כמו גם לא מעט אנשים שפשוט יצאו מהמחילות לכבוד המאורע. ההסטוריה מוכיחה שכשעם ישראל יוצא
מהמחילות - דברים טובים קורים. כמה דקות לפני כן סיימנו להתארגן ברכב, כשברקע מתנגן לואיזה אחד ריצ'י הוטין, בימים בהם ראה תסרוקות כמו שלו רק בחנות פאות וממש
לא בראי
ואז נכנסים לאומן
האומן יפה כתמיד מרטיט את האוויר עם הבאסים המפלצתיים שלו, שכתמיד גם מבטיחים לעשות בלגן בעור התוף. הקהל כבר גודש את המועדון והחימום בשיאו. על
העמדה מי שהפך להיות המחמם הכמעט-לאומי, עפרי גופר, שמנגן מוזיקה מגוונת אבל עושה רושם שהכיוון המוזיקלי מעט גדול עליו. המוזיקה של עמרי מצוינת כשלעצמה, אבל עושה
רושם שהוא לא ממש החליט באיזו מסיבה הוא מנגן. חלק מהקטעים נשמעו כמו זינוק בעליה, בנסיון להתאים למה שככל הנראה עשוי להגיע, בעוד חלק האחר מנגן עם הפנים לים, על גג
של וילה כזו או אחרת ביפו. למזלו של עפרי הקהל כולו מפגין רוח ספורטיבית וממלא את הרחבה בלי כל קשר לנעשה על העמדה. כל בדל תסרוקת ושארית של בלונד שמפציעה לרגע
בעמדה מעיפה ידיים לאוויר
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Last Edited By: DJ FREEDOM 11/02/09 10:17:32.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
tsurman |
#76 | |||
|
גם אני הכרתי את שיפ???
אויי ואפילו לא שתיתי הייתכן שלא זכרתי אם כן סלח נא לי נשתה ונראה אותך בחגיגות
even if i'll walk
in the valley of the shadow of death i'll shell not be
afraid,cuz??? i'm the bigest mother fucker in the
valley.
|
||||
|
|
||||
sh33p |
#77 | |||
|
גיא - תודה רבה
גם לי היה מאוד נעים להכיר אותך ואת כל הפמליה של הפורום. צורמן, היית סחי? לא נורא, סולח |
||||
|
|
||||
naalol |
ריץ | #78 | ||
|
אחרי יותר משנה של התנזרות ממועדונים.....
ריצי הצליח להחזיר אותי רק באסה ...... שבמקום לרקוד הייתי דבוק למחשב שלו כל הכבוד לאומן 17 ראיתי שרשמו פה כמה שטיות מעלי .... מי שהביא את לוציאנו לארץ זה alive productions אלו שהביאו את פט שופ בויז אמגיאמטי וכו ומי שהביא את ריצי זה האומן 17 בלבד חרגול זה רק גוף יחצנות |
||||
|
|
||||
DJ FREEDOM |
?יש לך מיץ | #79 | ||
|
אם רשמתי שטויות, אתה מוזמן לתקן אותי, אבל ממש לא חייב לתקוע לי מסמר בעין
לפי מיטב ידיעתי (הלחלוטין שגויה, עושה רושם) הבנתי שמדובר באותו הגוף. אם זה לא המצב, לאיזה גוף בדיוק שייך דרור שר ? ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ |
||||
|
|
||||
dj roman g |
#80 | |||
|
נעלול, לפני שאתה (שוב) קופץ כדאי שתבדוק את עצמך..
גם לוצ'י וחבורתו וגם ריצ'י הגיעו בחסות אותם אנשים השם של הגוף פחות משנה. ואם כל הכבוד לאומן ולאחלה בוקינג שמגיעים אליהם לאחרונה, על כל אחד כזה מעורב גורם חיצוני שמתווך ועובד מאוד קשה
"it's all house man, all of it. The snare, the kick, the bass .. let it breathe, stop thinking too much." - Ricardo Villalobos
|
||||
|
|
||||