| Author | Comment | |||
|---|---|---|---|---|
DiMaSsO |
אומנות החימום |
Lead | ||
|
|
||||
|
|
||||
Sc0rchio |
כמו שצריך | #1 | ||
|
שאפו על הכתבה שפגעה בדיוק.
בגלל זה אני תמיד מעדיף את הסלוט של חימום הערב יותר מאשר את הפריים טיים או את הסגירה, בגלל שיש את האפשרות לעבור בין כמה סגנונות שונים של מוזיקה ולנגן את מה שהדיג'יי המרכזי בהרבה מקרים לא יכול. אהבתי מאוד את הריספקט שנתנו למחממים בכתבה, מוכרח להגיד שאני מחמם גאה! |
||||
|
|
||||
sh33p |
RE: | #2 | ||
|
כתבה מצויינת. נהנתי לקרוא
חבל שמארגני האירוע של דיגוויד ב TLV לא השכילו לקרוא את זה דוגמא מצויינת לחימום גרוע שהוציא את הרוח מהמפרשים מוקדם מידי, לא מחממים עם big room tech house |
||||
|
|
||||
DiMaSsO |
#3 | |||
|
לדוגמה:
Judy Griffith: I'm not sure people understand what an effect Craig has had on London clublife. People simply weren't listening to that stuff on a big system before him. But, in a way, he's been the perfect resident DJ because he was never stuck in any one musical style. He plays across the board. That's why, in the end, we program our nights around him. He's the centre point of the club, and just as important as the guests we bring in. |
||||
|
|
||||
DJ FREEDOM |
קר, מתחמם, חם | #4 | ||
|
לכל חלק במסיבה יש חשיבות אדירה, אם כי רק החימום נהנה מהתואר "זה שכל המסיבה יושבת לו על הכתפיים". זאת בניגוד לדיעה הרווחת בארץ הקודש,
שהחימום הוא איזה תחליף לדיסק שמתנגן עד שעולה האורח מחו"ל, מה שגורר התנהגות מחפירה זה שנים. הדיג'יי המרכזי יכול לעשות "מה שהוא רוצה" על
העמדה, כולל לחרב את המסיבה. הדיג'יי הסוגר אמנם יכול למצוא את עצמו בעמדת נחיתות אחרי סט אדיר של הדיג'יי המרכזי, אבל אף אחד לא יכעס עליו אם הוא לא יצליח
להשאיר אנשים על הרחבה (תמיד אפשר להאשים את האורח או את הקהל). המחמם, לעומתם, הוא זה שבמו ידיו יכול לגרום לדיג'יי הטוב בעולם ליפול על אזניים ערלות, רגליים
עצלות ופרצופים מדוכאים. האחריות גדולה
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Last Edited By: DJ FREEDOM 10/18/09 07:06:57.
Edited 1 time.
|
||||
|
|
||||
vermont76 |
אין כמו לחמם | #5 | ||
|
רוב הפעמים שתיקלטתי יצא לי לחמם
לדעתי זה אחד מהתפקידים היותר כייפים שתקליטן יכול לקחת על עצמו אין כמו לראות מועדון ריק מתמלא באנשים ובווייב |
||||
|
|
||||
DJ Alex E |
#6 | |||
|
אמן על כל מילה פרידום.
כתבה נהדרת,כל כך נכון מה שנכתב שם, תמיד הייתי בטוח שהתלונות שלנו על חימום שהרס את המסיבה נבעו ממרירות, אבל מסתבר שמדובר באמת אוניברסלית. באמת הגיע הזמן שבעלי המועדונים יתנו יותר חשיבות לבחירת המחמם ולא ישתמשו בכל הבא ליד כדי למלא את חלל הזמן.
Computer
games don't effect kids.I mean,if Pacman effected us as
kids,We'd all be running around in darkened
rooms,munching magic pills and listening to repetitive
electronic music
|
||||
|
|
||||